De dag nadert zijn einde

Geplaatst in Categorie: op 20 September 2009 om 05:50 door Eris

Voor de een begint de dag nog maar net. Maar voor mij is het al weer het einde. Net mijn 12 uur durende wacht achter de rug. Dus ik kan lekker gaan slapen. Tot vanmiddag 17:00 dan ben ik wel weer wakker.

Voor de rest heb ik de afgelopen week mijn tijd verspeelt met het schrijven na een plan van aanpak voor mijn technisch verslag. Deze zal ik morgen ochtend even versturen en dan kan hij worden na gekeken voor school. Ook al wordt hij niet goed gekeurd het onderwerp wordt toch wel overhaald. Het is namelijk de AC compressor en die hebben we over 2 maanden hard nodig in de zon van Brazilie.

Maar eerst varen we even richting Vats (Noorwegen) om daar een “topside” te lossen van een productie platform. Daar gaan meteen de mensen van kantoor er van af en dan heb ik als ik het goed heb eindelijk mijn eigen hut met “sea” view. Daarna kachelen we rustig door (Onze top snelheid is 4 hele knopen) naar Stavangeren en daar gaan we ons voorbereiden voor de 6 weken! durende overtocht. Maar er schijnen 2 barbeques geplant te zijn dus het komt wel goed.