Eerste week

Geplaatst in Categorie: op 15 September 2009 om 15:40 door Eris

De eerste week is immidels al weer voor bij en probeer nu al weer 10 minuten in te loggen op mijn email via een internet verbinding waar ik bijna 7 euro per uur voor betaal.

Maar achja er zijn egere dingen op de wereld. Maar ja de vlucht van vorige week is opzich goed verlopen. Alleen de engelse zaten een beetje te zeiken over te zware tassen. Het mocht niet zwaarder zijn dan 12 kilo gram. Voor de rest ging de ook de overtocht goed en kwam ik na een uurtje vliegen aan op de helideck van het schip. Na veel te korte introductie bleek dat ik de 18 – 6 wacht mocht gaan lopen en dat betekende dus dat ik meteen kon beginnen tot 6 uur ‘s ochtends! Voor de rest ging alles goed maar ja na een korte nachtrust van zo’n 8 uur kon ik de volgende “avond” weer beginnen.

Hellaas gisteren een kleine snee opgelopen in mijn vinger maar op een of andere reden moest daar over een verband van 4 lagen en zit mijn hele vinger dik ingepakt. Achja kan ik mooi aan het verslag werken. Een overhaal van een airco compressor.