True Clownfish

Geplaatst in Categorie: op 2 November 2009 om 11:52 door Eris

Gisteren was het eindelijk na 3 weken varen eindelijk tijd om een feestje te we zouden volgens planning de evenaar overstekken. Dus je de Crane operator mocht zich gaan verkleden als Neptunis en de shift foreman als zijn vrouw. En uit de vuile (frituur) olie tank werd olie afgetapt omdat in een life raft te stoppen. En de afval werd in een vat gestopt met alle andere rotzooi.

Ik, de medic, storekeeper en nog wat mensen werden opgesloten in de safety breefing room met twee kratten bier en een zeer slechte porno film. (We moesten wel zelf de deur opslot draaien want anders kregen we steeds van die kijkers langs.)

Uiteraard was de film te slecht en zijn we maar plaatjes gaan kijken die op de netwerk stonden. Hellaas was het bier wel snel op en moeten we nog een half uur wachten voor dat we eindelijk naar buiten mochten.

We werden een voor 1 omhoog geroepen en daarna in een kooi geplaatst en daarna in de shit geduwd door de kraan te laten zakken. We kregen onze naam (Voor mij dus True Clownfish) en werden zonder pardon de glijbaan afgeduwd het frituurvet in. We mochten gelukkig nog wel even douchen onder de brandslang waarna een warme douche stond te wachten.

Aangezien dit alle maal weinig zegt zonder foto’s. (Die volgen later)

Ohja, de Evennaar die zij we net een uur geleden voor het schrijven van dit bericht gepasseerd. (Dus 1 dag later dan eerst de bedoeling was) Het was dus toen 09:00 LT (GMT-1)