Ben over de 2 000 000 keys

Geplaatst in Categorie: op 9 May 2008 om 23:23 door Eris

Vorig jaar ben ik begonnen met WhatPulse en toen heb ik dat een paar weken vol weten te houden nu had ik daar uiteindelijk een kleine 1.9 miljoen keys gehaald. Tijdens mijn stage is het een beetje vergeten. Maar toen er eindelijk een mac versie voor beschikbaar is ben ik weer gaan sparen om zo de 10 miljoen keys te gaan halen. Wat uiteraard nog wel een paar maanden kan gaan duren. 

 

WhatPulse logt inderdaad mijn keys maar alleen de aantalen worden geteld. Dus hoevaak ik op de a druk. Gelukkig geen wachtwoorden en andere private date. 

 

Daarnaast ben ik afgelopen maand lid geworde van Wakoopa.com. Wat Last.Fm voor je muziek is en Flicker voor foto’s, hyves voor je vrienden is Wakoopa voor je software. Het houd exact bij hoevaak een programma draaid en stuurt deze data door naar de website. waar uiteindelijk leuke dingen er uit kan toveren. Waaronder leuke gegevens. Uiteraard kun je hier ook kijken wat andere gebruikers nou zoal gebruiken en hoevaak. Je leest er dus dat IE de populairste browser is en dat FireFox op 2 staat en daarnaast Safari (Mijn favoriet) en Opera. Dus intresant zat… 

 

En binnen kort een nieuwe kop telefoon kopen. De oude is hellaas overleden.