Vlissingen again

Geplaatst in Categorie: op 20 April 2010 om 01:57 door Eris

Op dit moment liggen we voor de kade van Vlissingen om de 9 TP’s te laden. En eindelijk hebben we het voor elkaar gekregen op 3 TP op locatie te zetten binnen 1 dag.

Om +/- 1 uur ‘s nachts werd de eerste geplaatst. De tweede ging 10 uur later er in en de derde net voor 12 uur ‘s nachts.

Omdat het grouten van de Tranision pieces het langst duurt moesten we daarom wachten ondanks dat gaat het ergs snel. Deden we de eerste “reis” er 2 weken over om alle TP’s te lossen tijdens deze reis hebben we er maar een week over gedaan en dat zonder noemens waardige tegenvallen.

Straks gaat de andere shift beginnen met het laden van de TP’s en nog wat andere kleinere hijsjes. Voor de rest moet er ook nog grout leiding vervangen worden en nog een paar containers vervangen worden.

Hopelijk leveren ze nu wel een lekvrije container want afgelopen 2 reizen was de tank lek. En als je daar water of in ons geval cement in pompt is dat geen leuke ervaring. Dan sta je daar voor de tweede keer in twee dagen het ruim schoon te spuiten omdat anders het hele ruim vol zit met cement.

Ohja nog belangrijk nieuws mijn Diploma voor bachelor of Maritime Operations is zo goed als binnen. Het technisch verslag is op een paar punten waar mijn docent niet echt tevreden over was goed gekeurd. Dus dat zal wel beteken dat ik een voldoende heb en dat alleen nog mijn reflectie gesprek moet hebben. Maar dat moet nog maar een 2 weken wachten want dan zit mijn 6 weken aan boord er op. En dan zou ik theoretisch naar huis te mogen.